Få et gratis gavekort til Elgiganten

Mangler du et gavekort til Elgiganten, men vil du ikke købe det, så er du havnet det rigtige sted. Hos os kan du “betale” med din tid. Hvis du tilmelder dig på vores side, og deltager i de spørgeskemaer vi sender dig, optjener du point, som du kan veksle til et Elgiganten-gavekort. I praksis veksler du det til et gavekort fra Sendentanke eller GoGift, som du kan benytte til et hav af butikker - bla. Elgiganten. Det tager 1 minut at tilmelde dig, hvorefter vi begynder at sende dig spørgeskemaer. Du kan se hvor mange point du optjener i de emails vi sender dig, før du påbegynder hver undersøgelse.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til Elgiganten bruges til?

Et gavekort til Elgiganten kan bruges til alt hvad Elgiganten forhandler. Det kan enten være småting, så som mobilcovers, kabler, en oplader m.v., men det kan også være som en del af et større køb, fx en mobiltelefon, en vaskemaskine, en computer eller tørretumbler.
Hvis du ikke har et specifikt ønske lige nu, og bare gerne vil have et gavekort til Elgiganten i baghånden til næste gang, hvor du skal shoppe elektronik, kan du også vælge at vente med at veksle dine point til et Elgiganten-gavekort. I modsætning til gavekort, udløber vores point nemlig ikke.

Få gratis gavekort til andre butikker end Elgiganten

Gavekort til Elgiganten er ikke det eneste, som du kan bruge dine point til hos os. Gavekortet kan bruges til mange webshops og butikker, som rækker ud over elektronik. Du finder fx kategorier som restauranter/takeaway, spil/underholdning, fysiske produkter, shopping centre, kultur og rejser, så der er ingen grund til at begrænse dig til, at det absolut skal være et gavekort til Elgiganten, som du modtager.
Når du optjener point til gavekort til butikker eller webshops, som du alligevel havde tænkt dig at købe hos, kan du sidestille det med at tjene penge, da du alternativt skulle ud og købe dine vare for penge. Dermed bliver gavekortet ikke et “ekstra” køb, men i stedet et alternativ til at betale for den gave eller ting, som du skulle købe. I og med at der findes gavekort til en lang række helt almindelige butikker, kan du i det lange løb spare mange penge på at besvare betalte undersøgelser.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding