Få et gratis gavekort til Coop

Med et gratis gavekort til Coop, kan du købe mad og dagligvarer, helt uden at det koster dig en krone. Vi giver et eller flere gavekort til Coop, hvis du tilgengæld vil besvare nogle spørgeskemaer for os. Det kræver blot lidt af din tid, når du synes det passer ind i din kalender. Vi sender dig en email, hver gang der er en ny online undersøgelse, som du kan besvare. Når du har besvaret en undersøgelse, vil du modtage et antal, som efterfølgende kan byttes til et gavekort til Coop eller en anden butik. Tilmeld dig her på siden, så er du i gang med det samme.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad man kan få for et gavekort til Coop?

Har du et gavekort til Coop, kan du handle dagligvarer i Coops kæder, hvilket dækker over SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Kvickly, Irma, Fakta, Fakta Q og Brugsen, samt på Coops hjemmeside. Gavekortet til Coop er en god måde at spare penge på, da du nemt kan erstatte dine hårdt tjente penge, med et gavekort. På den måde bliver dine spørgeskemabesvarelser lige pludselig lavet om fra et gavekort til reelle penge i hånden.

Coop-gavekortet er ideelt til at dække dine basisvarer, såsom ris, mel, brød, pasta, olie, smør, æg, ost og alt det andet, som du altid har behov for i husholdningen. Hvis du gør dig selv den tjeneste at besvare nogle spørgeskemaer om ugen, så kan du hurtigt få dækket udgifterne til diverse dagligvarer.

Du kan selvfølgelig også bruge gavekortet i Irma, hvis du ønsker at bruge gavekortet på delikatessevarer. Det er selvfølgelig ikke ikke den samme faste udgift du har til slagterens krebsehalesalat eller Vinen fra Amarone, som du nok har til det hakkede kød, mælk og havregryn, men det gør heller ikke noget, da det er de samme penge du sparer, uanset hvordan gavekortet til Coop benyttes.

Hvis du hælder mere til Netto, Aldi, Rema 1000, Lidl, Føtex eller Bilka, så er Coop-gavekortet ikke gavekortet for dig. Heldigvis bor de fleste tæt på en af Coops butikskæder, hvor der findes et sortiment og udvalg, som minder meget om konkurrenternes. Derfor kan gavekortet til Coop også oftest benyttes med fordel, selv om du er vant til at handle hos Dansk Supermarked, Dagrofa eller en af de andre dagligvarekæder.

Mere end et gavekort til dagligvarer

Gavekortet til Coop er blot et af mange gavekortt, som du kan få hos os. Du kan få en lang række gavekort til webshops og butikker, så du ikke skal begrænse dig. Vi har samarbejde med Danmarks største leverandører af gavekort, som blandt andet kan tilbyde gavekort til oplevelser, tøj, indretning og meget mere, hvis du foretrækker det i stedet for.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding