Gratis gavekort til Coolshop

Coolshop er en af Danmarks fedeste webshops, så selvfølgeligt skal du have et gratis gavekort til Coolshop. Det eneste det kræver, er at du vil besvare lidt online undersøgelser på mail for os. Hvis du tilmelder dig her på siden, så sender vi dig undersøgelser på mail, som du får point for at besvare. De point du optjener, kan du nemt veksle til gavekort fra Coolshop eller andre butikker. Det tager kun 1 minut at tilmelde dig, og så er du i gang med at optjene point til et gavekort til Coolshop.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad du få for et gavekort til Coolshop?

Har du et eller flere gavekort til Coolshop, kan du handle på Coolshops hjemmeside, hvor du finder du de lækreste gadgets, tøj, indretning og meget mere. Coolshop fokuserer ikke på bestemte produkter, ud over at det skal være brands du kender, og noget du reelt set kan bruge. Derfor er et gavekort til Coolshop selvfølgeligt også brugbart.

En af de største kategorier på Coolshop er gaming. Gavekortet til Coolshop giver i skrivende stund adgang til næsten 7.000 forskellige produkter inden for spil og gaming, hvor du både finder hardware, spil og software. En lige så stor kategori hos Coolshop er legetøj, som både dækker over dukker, brætspil, babylegetøj og meget andet. Et gavekort til Coolshop er ligeledes oplagt, hvis du har ønsker indenfor film/serier, skønhed eller bolig, som alle sammen også har mellem 4.000 og 6.000 produkter. Den sidste kategori der er værd at nævne i denne omgang er gadgets. Godt nok har Coolshop “kun” lige under 1.500 produkter i denne kategori, men det er til gengæld oplagte ideer at bruge sit gavekort på, uanset om det er til sig selv eller som en gave.

Hvis du ikke kender Coolshop, er det en god ide at kigge forbi deres hjemmeside før du vælger gavekortet til Coolshop, for at se om der ikke skulle være et eller flere produkter, som tiltaler dig.

Manden bag Coolshop

De fleste har nok hørt navnet Coolshop før, og det er det en god grund til. Det er nemlig investoren Jacob Risgaard, som også er kendt fra Løvens Hule på DR1, som er grundlæggeren og indehaveren af Coolshop, samt Kids-Coolshop.

Mere end Coolshop-gavekort

Gavekortet til Coolshop er et af mange gavekort, som vi tilbyder. Vi har mange forskellige gavekort til butikker og online forretninger, som du frit kan vælge imellem. Hvis du gerne vil tjene penge online, så er betalte undersøgelser et af de mest oplagte steder at begynde.

Vi håber på at se dig i panelet og at kunne sende dig en masse gavekort i fremtiden. Tak fordi du læste med.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding