Gratis gavekort til Change Lingerie

Har du brug for nyt og lækkert undertøj? Hvis du kan svare ja til det, så er vores gratis gavekort til Change helt sikkert noget for dig. Vi giver dig et eller gratis gavekort til Change, hvis du til gengæld vil besvare digitale spørgeskemaer for os. Det foregår på den måde, at du først of fremmest tilmelder dig vores panel her på siden. Derefter sender vi undersøgelser til dig på din email, som du får point for at besvare. De point du optjener, kan du veksle til gavekort til et hav af butikker, blandt andet gavekort til Change. Du bestemmer selv hvor og hvornår du deltager i undersøgelserne, og hvor meget tid du vil bruge på dem. Tilmeld dig nu, så har du snart et gavekort til Change i hånden.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Shopping med et gavekort til Change

Gavekortet til Change Lingerie kan stille din trang til shopping både af lækkert og sexet undertøj både online og offline. Med Change-gavekortet kan du nemlig både købe BHér, trusser, hverdagsundertøj, badetøj, nattøj og shapewear, samt special lingerie og accessories.

De største kategorier af undertøj i Change er BHér og trusser. Her finder du et stort udvalg af BHér inden for balconette, push up, seamless, full support og strapless, samt amme BHér. Hvis du er på udkig efter trusser kan du vælge mellem tai, hipster og strings. Derudover findes der et mindre, men ikke ubetydeligt udvalg af bikinitoppe og bikinitrusser, kjoler, hofteholdere, bodystocking, strømpebukser og sokker, som du også får adgang til med Change-gavekortet.

I forbindelse med det store udvalg af BHér, finder du også Changes BH-guide, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige BH til dig ud fra din størrelse fra A og helt op til M, dit mål rundt om brysterne, under brysterne, samt fastheden på din barm.

Gavekortet til Change giver desuden fuld adgang til alle Changes’ kollektioner, inkl. Charade, Intimate, Change, Classic og Swimwear.

Vi har andet på hylderne end gavekort til Change Lingerie

På trods af at hele denne side omhandler gavekort til Change Lingerie, har vi også gavekort til andre butikker og webshops. Vores udvalg af gavekort dækker over flere hundrede forskellige online og fysiske forretninger, så hvis du ønsker en anden form for shopping, kan vi heldigvis også tilbyde gavekort til shoppingcentre i hele landet.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding