Et gratis gavekort til CDON

Et gratis gavekort til CDON kan du finde lige her. Det eneste vi kræver, er at du fra tid til anden har mulighed for at besvare et spørgeskema. Måden det foregår på, er at vi fremsender spørgeskemaer til din email, som du selv vælger om du vil besvare eller ej. Ved hver undersøgelse får du oplyst hvor mange point du optjener, og hvor lang tid det tager at besvare undersøgelsen. Når du har optjent nok point, kan du veksle dine point til et gavekort til CDON. På den måde kan du købe. det du ønsker hos CDON, uden at det koster dig en krone. Tilmeld dig her på siden, så du kan få dit gavekort til CDON.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man købe for et gavekort til CDON?

Oprindeligt var CDON et sted hvor man kunne købe CDér, men i dag findes der både bøger, film, musik, spil, elektronik, haveartikler, hvidevarer, babyudstyr, legetøj, møbler, tøj, helseprodukter og andet. Der er med andre ord rig mulighed for at bruge et gavekort til CDON. Nogle af de mest populære produkter hos CDON er hovedtelefoner og mobiltelefoner, som du også kan bruge dit gavekort til CDON til at betale for eller lave en delbetaling med.

I og med at gavekortet til CDON dækker over mange forskellige produkter, som du fra tid til anden alligevel får brug for, kan du tænke dette gavekort, som en alternativ måde at tjene penge på, da du ikke behøver at købe noget, som du ikke rigtigt har brug for. Vores panel kan derfor være en oplagt måde for dig at arbejde hjemmefra på og tjene penge online.

Andet end et gavekort til CDON

Vi har også andre muligheder end et gavekort til CDON. Faktisk samarbejder vi med nogle af landets førende gavekortudbydere, hvor du kan vælge gavekort til et hav af butikker og webshops, gavekort til spil og gavekort til oplevelser. I tilfælde af at du ikke finder noget, du ønsker på CDON, så vælger du blot et andet gavekort. I modsætning til gavekort, har vores point ikke en udløbsdato, hvis du ønsker at spare point op over længere tid.

Vores panel kan ikke erstatte et fuldtidsjob, men kan ses som et fleksibelt deltidsjob, hvor du kan tjene penge på at besvare spørgeskemaer i dit helt eget tempo. Vi håber du har mod på at prøve vores panel, og vi glæder os til at kunne sende dig dit første gavekort til CDON meget snart.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding