Få et gratis gavekort til Bauhaus

Du læste rigtigt! Her kan du få et gratis gavekort til Bauhaus. Det eneste det kræver, er at du kan afsætte lidt tid til at besvare nogle af vores spørgeskemaer. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig vores panel her på siden. Herefter modtager du løbende spørgeskemaer, som du optjener point for at besvare. Du vælger selv hvilke undersøgelser, du ønsker at deltage i, og du kan på forhånd se hvor mange point undersøgelsen giver, og hvor længe det tager at gennemføre den. Når du har optjent nok point, kan du veksle det til et gavekort til Bauhaus eller et hav af andre kendte butikker.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man få for et gavekort til Bauhaus?

Bauhaus er et stort byggemarked, hvor du finder alt hvad du har brug for, værktøj, isenkram, el, belysning, opvarmning, VVS, trælast, maling, bolig, have, bil, båd og cykel. Kort sagt finder du helt sikkert noget, som du kan bruge et gavekort til Bauhaus på. Hvis du har grønne fingre og er en gør-det-selv-mand/kvinde, så skal du ikke snyde dig selv for gavekortet til Bauhaus.

Vi kan selvfølgelig ikke nævne alle de produkter, som gavekortet til Bauhaus giver adgang til, da Bauhaus har flere tusinde produkter. Ligeledes kan vi ikke nævne alle de ting, som du kan renovere eller bygge med de materialer du finder i Bauhaus. Vi vil dog nævne nogle af de populære projekter, som du selv kan gå i krig med, selv hvis du ikke er den fødte håndværker.

Er du murer, tømrer, VVS-installatør, elektriker eller anden form for håndværker, finder du også de fleste materialer og artikler, som du har brug for uanset om du skal skifte gulvet, installere et nyt toilet, reparere taget eller opgradere køkkenet.

Andet end gavekort til Bauhaus

Gavekortet til Bauhaus er kun ét af de mange gavekort vi tilbyder. Hvis du er interesseret i at tjene penge på spørgeskemaer helt generelt, finder du også gavekort til mange andre butikker og webshops hos os, inkl. gavekort til Silvan. Du kan faktisk se vores panel, som en måde at tjene penge på, ved at arbejde hjemmefra. Du afsætter kun den tid du ønsker at bruge og du bestemmer selv hvornår du vil, og du finder så mange forskellige gavekort hos os, at du helt sikkert kan købe noget, som du ellers ville have brugt penge på. Dermed bliver vores panel en alternativ måde for dig at tjene penge online på. Vi håber at du ønsker at være med og glæder os til at kunne give dig dit første gavekort til Bauhaus.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding