Få et gratis gavekort til Bahne

Er du på udkig efter et gratis gavekort til Bahne, så er du det helt rigtige sted. Her kan du nemlig få et gavekort til Bahne uden at skulle betale en krone for det. Det eneste vi kræver, er at du tilmelder dig vores panel og besvarer nogle af de spørgeskemaer, som vi sender til dig på mail. Det tager 1 minut at tilmelde dig, hvorefter du modtager spørgeskemaer. Når du svarer på et spørgeskema modtager du point, som herefter kan veksles til et hav af gavekort, blandt andet et gavekort til Bahne.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man købe for et gavekort til Bahne?

Bahne byder både på mode/tøj og indretning til hjemmet, så der er helt sikkert noget, som er relevant for dig at bruge dit gavekort til. Hvis du ønsker at give et gavekort til Bahne som en gave, kan du også sagtens gøre det, da gavekortet ikke er begrænset til dig og din email.

Udstyr til hjemmet

Hvis vi starter med hjemmet, kan vi nævne kategorier såsom udstyr til køkkenet, pyntegenstande, møbler, tekstiler/puder, belysning og badeværelset. Uanset om du er til Kaj Bojesen, Hay, Arne Jacobsen eller et af de andre populære mærker inden for dekoration, så finder du det her. Her finder du et hav af pyntegenstande, som kan udsmykke din stue og værelser. Hvis du hælder mere til køkkenudstyret, finder du brands som Bitz, Blomsterberg, Eva Solo/Trio, Global, Rosendahl, Royal Copenhagen og Stelton. Der er altså både bestik, kopper, knive, tallerkner, skåle, køkkenmaskiner og alt andet du har brug for til dit køkken. Er du ude efter møbler, finder du i stor stil Hay, Normann Copenhagen og Bahnes eget mærke - Bahne interior. Her sælges primært stole, borde, havemøbler, spejle og reoler/hylder.

Tøj og mode

Du kender nok mest Bahne som en isenkræmmer, men på Bahnes webshop finder du også en hel kategori med tøj og mode. Dette er ikke noget vi vil dykke dybere ned i, men vi vil blot nævne at du også kan købe tøj, sko, tasker, smykker og accessories for dit gavekort til Bahne.

Hvad kan man ellers få ud over et gavekort til Bahne?

Et gavekort til Bahne er blot et af de gavekort du kan få ved at besvare spørgeskemaer hos os. Vi samarbejder nemlig med diverse gavekortudbydere, som du frit kan vælge gavekort til flere hundrede butikker og webshops, gavekort til oplevelser, gavekort til spil og meget andet for de point, som du optjener på at besvare spørgeskemaerne. I bund og grund kan du bruge betalte undersøgelser som en alternativ måde at tjene penge på, da du kan købe mange gavekort, som dækker de køb, som du alligevel ville have foretaget dig.

Hvis du er frisk på at arbejde hjemmefra, måske arbejde hjemmefra på deltid, så er vores panel en oplagt mulighed for dig, hvorpå du kan tjene penge online.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding