Få et gratis gavekort til BabySam

Den er god nok. Hvis du har mod på at besvare et par online spørgeskemaer i ny og næ, kan vi til gengæld tilbyde dig et eller flere gratis gavekort til BabySam. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig i formularen her på siden, hvorefter du modtager online undersøgelser på mail. Når du besvarer en undersøgelse optjener du point, som kan veksles til et gavekort til BabySam eller mange andre kendte forretninger. Du vælger selv, hvilke undersøgelser du deltager i, hvornår du ønsker at deltage, og om du selv vil beholde gavekortet eller give det væk som gave. Ved hver undersøgelse du modtager, vil du også få oplyst hvor mange point du optjener, og hvor længe undersøgelsen tager at gennemføre.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Få styr på økonomien med et gavekort til BabySam

Børnefamilierne er nogle af dem, der er mest pressede på økonomien, og derfor kan det være en oplagt mulighed at få luft i økonomien med et gavekort til BabySam. Du skal med stor sandsynlighed alligevel købe udstyr til din baby, og derfor kan du se et gavekort til BabySam, som en måde at tjene ekstra penge på, da gavekort erstatter de kroner og ører, som du ellers havde lagt i forretningen.

I BabySam finder du både legetøj, højstole, barnevogne, autostole, ammeudstyr, blespande, babytøj, pusleudstyr og andre ting, som de fleste børnefamilier umuligt kan komme uden om. Du har måske været heldig at kunne arve tøj fra et familiemedlem med lidt større børn, og måske er barnevognen sponsoreret af dine eller din partners forældre. Men du slipper helt nok ikke for at skulle lægge lidt penge i BabySam eller en anden børne-/babybutik.

Gavekort til andet end BabySam

Heldigvis er gavekortet til BabySam ikke det eneste vi kan tilbyde. Vi samarbejder med nogle af landets største gavekortudbydere, hvor du kan veksle dine point til gavekort til kendte butikker og webshops i hele landet. Selv når din baby bliver så stor, at et gavekort til BabySam bliver irrelevant, kan du se vores panel som en måde at tjene penge online ved at arbejde hjemmefra, da du med garanti finder andre gavekort, som dække nogle af de køb du ellers ville have betalt for. Her kan fx nævnes gavekort til restauranter og take-away, gavekort til oplevelser og gavekort til spil. Vi glæder os til at have dig med i panelet og sende dig præcis de gavekort, som du foretrækker.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding