Gratis gavekort til 7-Eleven  

Du får et gratis gavekort til 7-Eleven, hvis du besvarer spørgeskemaer for os. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Når du er en del af vores brugerpanel, så giver vi dig nemlig points til vores pointshop, hver gang du besvarer et spørgeskema. Pointene kan du frit ombytte til det, du helst vil have i vores pointshop. Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores brugerpanel, så begynder vi løbende at sende dig spørgeskemaer per mail.

Det er fleksibelt at tjene penge gennem vores brugerpanelet, du bestemmer nemlig helt selv, hvornår og hvor mange du udfylder - jo flere du udfylder, jo større bliver dit gavekort til 7-Eleven. Ved hvert spørgeskema har vi angivet, hvor mange points du optjener ved at besvarer det og hvor lang tid det cirka tager at udfylde. Skal du i gang med at optjene point til dit gratis gavekort til 7-Eleven? Det tager kun et minut at tilmelde dig brugerpanelet via formularen. 

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du købe for et gavekort til 7-Eleven?

Et gavekort til 7-Eleven er det oplagte valg til dig, der gerne vil spare lidt på hverdagsudgifterne - her kan du både købe din næste frokost, den hurtige morgenmad på vejen til job eller finde noget til at stille den lille sult. På den måde kan du konvertere dit gavekort fra os til reelle penge i hånden. Og så er det faktisk stort set lige meget, hvor i Danmark du befinder dig, 7-Eleven har nemlig 175 butikker i Danmark alene, og der er altid flere butikker på tegnebrættet.

I 7-Eleven finder du altid et stort udvalg af både kendte produkter, friske madvarer, købsmandsvarer og produkter du kun kan finde i 7-Eleven. Så hvad enten du er på jagt efter Ben and Jerrys, mælk til kaffen, en eftermiddagskage eller en sund salat, så kan du finde det i 7-Eleven. Gør du dig selv den tjeneste at svare på et par spørgeskemaer om ugen, så kan du lige pludselig få dækket en del af dine udgifter til snacks og købte frokoster med et gavekort til 7-Eleven. 

Mere end et gavekort til 7-Eleven

Er du ikke lige i nærheden af en 7-Eleven, eller har du bare lyst til noget andet, så fortvivl ikke; vores pointshop er fyldt med produkter og gavekort til alverdens butikker og webshops, som du frit kan vælge imellem. Vi lover dig, at du ikke går tomhændet hjem. 

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding