Optjen gavekort til butikker og webshops

Har du svært ved at få råd til alt, hvad du ønsker dig? Eller vil du blot forsøde hverdagen med lidt ekstra? Så kan vi hos M3 Panel hjælpe dig. Som en del af vores panel, skal du besvare spørgeskemaer, der matcher din profil. Som ‘tak for hjælpen’ modtager du point, som du i vores pointshop kan omveksle til gaver og gavekort. Gavekortene kan blandt andet bruges hos en lang liste af velkendte butikker og webshops.

Det tager kun den tid, som du ønsker at bruge. Jo flere spørgeskemaer du besvarer, desto større en præmie vil du modtage. Således styrer du helt selv hvor og hvornår du arbejder, samt hvor hurtigt du kan modtage din pengepræmie, som kan bruges i den butik eller webshop, du ønsker. Tilmeld dig M3 Panelet i dag og kom godt igang.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvilke butikker og webshops kan jeg optjene point til?

Vi samarbejder med en bred pallette af velkendte brands. Vi er derfor ret sikre på, at du sagtens kan finde en butik eller webshop på listen, hvorfra der er noget, du ønsker dig. Vi har gjort os umage med at samle en masse forskellige brands, så der er noget for alle — uanset køn, alder, interesse, stil m.m. Herunder kan du læse mere om nogle af de butikker og webshops, som vi tilbyder dig, at bruge dine optjente point på.

Find ting til hjemmet

Med de point du optjener som panelist hos os, kan du blandt andet købe det meste til hjemmet. Du kan eksempelvis finde fine møbler i forretninger som IKEA, Magasin eller Jysk, lækkert interiør i Bahne, smarte køkkenmaskiner i Imerco eller elektronik fra CDON, Coolshop og Elgiganten (et alternativ til POWER), samt gør-det-selv produkter fra Bauhaus og Silvan.

Få råd til seneste mode

Det kan være en dyr fornøjelse altid at være med på de seneste trends. Som panelist kan du få råd til det meste, afhængigt af, hvor meget tid du investerer i arbejdet. Vi har blandt andet H&M, Change Lingerie, Jack & Jones and Zalando på listen over butikker og webshops. Ønsker du at finde second hand tøj, bør du måske kigge efter webshoppen Trendsales, som vi også arbejder på at kunne tilbyde gavekort til. Hvis du er på udkig efter sportstøj, så har vi også gavekort til Intersport.

Forkæl børnene

Som tidligere nævnt er der noget for alle i vores pointshop. Skal dine børn forkæles lidt ekstra, eller mangler du en gave til et barn, så har vi massere af udbydere at vælge mellem — eksempelvis BabySam eller Ønskebørn, som et alternativ til Fætter BR for de mindste. Hvis du eller dine børn er mere til bøger og lydbøger, kan du også vælge dette med et gavekort til SAXO. Til de større børn er det også muligt at vælge gavekort til fx Gamestop.

Personlig Pleje

Er du mere til personlig pleje, har du også mulighed for at benytte dine point på dette. Her kan vi blandt andet tilbyde gavekort til Matas, Normal og The Body Shop, som nok dækker de flestes behov. Der findes også en række gavekort til andre butikker, som også tilbyder skønheds- og helseprodukter i et mindre omfang.

Andre butikker og webshops

Der findes også en række gavekort som falder uden for disse kategorier, dette indebær bla. Gavekort til fx Ticketmaster, Interflora eller dagligvarekæderne i Coop, som du også har mulighed for at vælge. Der findes også en del butikker og webshops, som vi i skrivende stund ikke kan tilbyde gavekort. Her kan du derimod spare penge sammen, ved at benytte vores gavekort til at dække dine dagligdagsindkøb, så du får råd til at handle i disse forretninger, uden at skulle gå på kompromis med din økonomi.

I sidste ende er det det samme for dig og din økonomi, om du handler med gavekort i den ene eller anden forretning. Det gælder blandt andet for Maxi Zoo, Nelly, 7-Eleven, Amazon, Bilka, Boozt, Din Tøjmand, Eventyrsport, Føtex, Ganni, Hunkemøller, Ismageriet, Illum, Jem og Fix, Junkyard, Jollyroom, Kop og Kande, Kaufmann, Komplett, Lidl, Monki, Netto, Nemlig.com, Nakd, Nielsens, gas stations, Pilgrim, Quint, Rema1000, Rutials, Flying Tiger, Urban Outfitters, Wagner, XL-byg, Zara and Zizzi. Vi ved at der er efterspørgsel på gavekort til disse forretninger, hvilket vi arbejder på at få ind i vores sortiment.

Hvor meget tid skal jeg bruge?

Som Panelist hos os arbejder du 100 % selvstændigt. Du er selv herre over, hvor meget tid du bruger på at besvare spørgeskemaer hos os. Vi sender dig løbende en mail, når der er et spørgeskema, som passer til dig og din profil. I denne mail kan du både se, hvor mange point spørgeskemaet giver, samt hvor lang tid det tager at gennemføre. I pointshoppen kan du let skabe et overblik over, hvor mange point et gavekort til en butik eller webshop kræver. Således kan du selv styre, hvor lang tid det skal tage, før du har ‘råd’ til det brand, du ønsker.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding