Arbejd hjemmefra ufaglært

Ønsker du at supplere din indkomst som ufaglært, og samtidig gøre det på en let og overskuelig måde? Så meld dig som panelist hos M3 Panel. Ved at besvare spørgeskemaer særligt udvalgt til dig, kan du optjene point, som du kan bruge i vores eksklusive point-shop. Her kan du veksle din belønning til produkter og gavekort fra anerkendte butikskæder.

Vores program er super simpelt at deltage i som ufaglært og alt arbejdet kan endda gøres hjemmefra. Alt du behøver, er en mobil, tablet eller computer med internetforbindelse. Du kan optjene point og bruge dem på dig selv, præcis når det passer dig.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Arbejd hjemmefra ufaglært

Som ufaglært kan det være svært at finde arbejde, der kan udføres hjemmefra. Som panelist har du en rigtig god mulighed, for lige netop dette. Det eneste du skal gøre, er at dele din viden med os gennem en række spørgeskemaer. For hvert spørgeskema du besvarer, modtager du nogle point, som du kan bruge i vores pointshop.

Det kræver intet særligt af dig at blive panelist hos os. Dog skal du være fyldt minimum 16 år. Vi sætter ingen forventninger til uddannelse, køn eller bosted. Selvom du er ufaglært, er der stadig spørgeskemaer, hvortil vi kan bruge din viden. Al arbejde kan klares hjemmefra eller endda på farten, hvis du ønsker dette.

Brug dine point, på det du står og mangler

Når du har modtaget din belønning for dit arbejde, kan du veksle dem til ting og gavekort til butikker, som du benytter i forvejen. I vores shop kan du blandt andet købe gavekort til Just-Eat, Bilka og Coop. Du kan også finde gavekort til tøj og indretning. Eksempelvis kan du veksle dine point til penge der kan bruges i Bahne, BabySam og Zalando.

Bliv panelist som ufaglært

Som ufaglært er det ganske let at komme til at arbejde hjemmefra. Alt du skal gøre, er at oprette dig hos os som Panelist. Vi skal bruge meget få oplysninger om dig. Med disse kan vi sørge for kun at sende dig spørgeskemaer, som passer til din profil. Det tager et splitsekund at oprette sig og herefter kan du gå i gang med at arbejde hjemmefra.

Hver gang du har gennemført en undersøgelse, vil du modtage belønning i form af point, som du kan bytte i shoppen til præcist det du står og mangler. Du modtager dit produkt eller gavekort inden for kort tid. Således kan du ved at arbejde hjemmefra forsøde din dagligdag som ufaglært.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding