Hvad kan man lave i ferien?

Nogle gange bliver ferierne så lange, at det kan være svært at finde ud af, hvad man skal lave. Hvis du har tid tilovers og gerne vil tjene lidt ekstra penge, kan du fx tilmelde dig vores panel og besvare betalte spørgeskemaundersøgelser. Tilmeld dig på 1 minut - så begynder vi at sende dig spørgeskemaer, som du modtager betaling for i form af point, der kan veksles til gavekort i en lang række online og offline butikker.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man lave i vinterferien?

Vinterferien byder som regel på koldt vejr, og dagene er med sikkerhed korte. Er du ikke taget på skiferie og har brug for noget at lave hjemme, så fortvivl ikke. Er det frostvejr er der ofte mulighed for at finde en skøjtebane at underholde sig på. Hvis du ikke bor i nærheden af en skøjtebane, kan en bundfrossen sø også være en mulighed - her skal du dog være varsom. Hvis der er faldet sne, er det også oplagt at gå en tur i det sneklædte landskab og lytte til stilheden som opstår, når lyden absorberes af sneen. I tilfælde af at der er faldet sne, kan du også lege sneboldkamp eller bygge en snemand.

If snow has fallen, it is also obvious to take a walk in the snow-covered landscape and listen to the silence that occurs when the sound is absorbed by the snow. In the event of snow falling, you can also play snowball match or build a snowman.

Hvad kan man lave i påskeferien og pinseferien?

Både påske og pinse er kristne højtider. Hvis du er religiøs eller kultur-religiøs vil der være rig mulighed for at opspore gudstjenester. Er du knap så interesseret i dette, afhænger dine muligheder, for hvad du kan lave, meget af vejret, da både påskeferien og pinseferien ligger i en overgangsperiode, som både kan byde på koldt og varmt vejr. Mange familier har traditioner i disse tider. Hvis du eller din familie, ikke er en af dem der har de store traditioner, er denne tid helt perfekt at opstarte en tradition med venner eller familie.

Hvad kan man lave i sommerferien?

Hvis vejret er godt og temperaturen høj, så er picnic eller strandtur helt fantastisk. I det hele taget vil det være ærgerligt ikke at komme udenfor i sommerferien, uanset om det så er mindre foretagender, så som at slappe af i en lænestol i haven med en god bog eller gå en tur i skoven. Der findes også ekstra mange arrangementer i sommerferien, da det er den tid på året, hvor de fleste holder længere ferier og vejret tillader udendørsaktiviteter. Sommerferien kan måske føles lang, og nogle dage går højest sandsynligt derfor med tidsfordriv foran computeren eller tv’et - og det skal der også være plads til.

Hvad kan man lave i efterårsferien?

Hvis du er heldig og vejret stadig er lunt, så kan du tage en tur mere i lænestolen i haven - måske med et tæppe om benene og en kop kaffe, hvis temperaturen er dalet lidt siden sommerferien. En tur i skoven er også en fornøjelse, når trækronerne skifter fra grøn til gul, rød og orange.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding