Gratis gavekort til koncerter

Er du vild med at gå til koncerter, men kniber det nogle gange med at få plads til billetprisen i budgettet? Så er et gratis gavekort til koncerter vejen frem. Når du bliver en del af vores brugerpanel, får du løbende tilsendt spørgeskemaer per e-mail. For hver gang du besvarer en betalt undersøgelse får du nogle points, som du kan blandt andet kan ombytte til et gavekort til koncerter i vores pointshop.

Du kan frit vælge, hvornår og hvor mange spørgeskemaer du besvarer, og det er derfor fleksibelt for dig at passe det ind, når du alligevel har lidt tid tilovers i kalenderen. For at gøre det endnu nemmere har vi ved hvert spørgeskema angivet, hvor lang tid det cirka tager, og hvor mange points du optjener ved at besvare det.

Vil du have dit gratis gavekort til koncerter? Så kom i gang i dag ved at tilmelde dig vores brugerpanel - det tager kun et minut. 

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du få med et gavekort til koncerter?

Er du vild med musik, og kunne du godt tænke dig at komme afsted til flere koncerter uden at skulle have pengepungen op af lommen? Så kan du med fordel vælge et gavekort til koncerter i vores pointshop. Med et gavekort til koncerter kan du få adgang til en række af Danmarks bedste koncert-venues som Royal Arena, Jysk Bank Boxen og VEGA, der hvert år hoster nogle af de fedeste koncerter i Danmark. Så drømmer du om at se dit musikalske idol i aktion, så har du nu muligheden for det med et gratis gavekort til koncerter. 

Er du til de store udenlandske navne som Bruno Mars, Drake og Céline Dion? Så kan du med fordel bruge dit gavekort til koncerter til at komme i Royal Arena, som hvert år hoster nogle af de mest berømte udenlandske bands og artister. Royal Arena er også en af de koncert-venues i Danmark med plads til flest gæster, og du er derfor garanteret god stemning, når du tager til koncert i Parken. Er der ikke lige et band eller artist på programmet, der passer ind i din musiksmag, så kan du i stedet for vælge at tage til Jyske Bank Boxen i Herning, der tidligere har budt navne som Prince, Rihanna, George Michael, Madonna og Linkin Park velkommen på scenen. Med en tilskuerkapacitet på op mod 15.000 mennesker er der garanti for god stemning.

Er du mere til intime koncerter eller upcoming kunstnere, så kan du i stedet vælge at bruge dit gavekort til koncerter på en venue som VEGA, der er et regionalt spillested i København. VEGA afholder hvert år mere end 350 koncerter og byder mere end 800 bands velkommen på scenen, så der er rig mulighed for at finde et band, du gerne vil høre. VEGA har desuden tre forskellige koncertscener, Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar Live, som byder på vidt forskellige koncertoplevelser. Er du til den helt intime stemning, så kan du med fordel vælge en koncert i Ideal Bar Live, som er VEGAs store dagligstue. 

Gavekortet kan bruges til et væld af venues rundt omkring i Danmark, så uanset hvor i Danmark du befinder dig, og hvad din musiksmag er, så er vi sikker på, du kan finde noget, der falder i din smag med et gratis gavekort til koncerter. 

Sådan får du dit gratis gavekort til koncerter

Vil du gerne have en fantastisk koncertoplevelse uden at skulle betale en krone? Alt du skal gøre for at få fat på dit gratis gavekort til koncerter er at tilmelde dig vores brugerpanel via formularen på siden og begynde at besvare spørgeskemaer, når du får dem tilsendt per e-mail. Jo flere spørgeskemaer du besvarer, jo større bliver dit gavekort til koncerter.

Vil du gerne dele koncertoplevelsen med en anden? Så kan du med fordel få dem til også at tilmelde sig brugerpanelet, så de kan spare points op til deres egen billet. Så kan I sammen se frem til jeres næste koncertoplevelse - jo før I kommer i gang, jo før kan I få jeres gavekort til koncerter. 

Mere end et gavekort til koncerter 

Er du ikke så meget til koncerter? I vores pointshop finder du en bred vifte af produkter og gavekort til forskellige butikker, webshops og oplevelser med noget for enhver smag. Ombyt dine points til alt lige fra teateroplevelser til dagligvarer fra Coop eller plejeprodukter fra Matas afhængig af, hvad du står og mangler mest. Vi lover dig, at du ikke går forgæves, når du besøger vores pointshop.

Kom i gang med at optjen points med det samme - det tager kun et minut at blive en del af vores brugerpanel.  

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding