Gratis gavekort til JoyBuggy

Er du træt af at spille de samme computerspil, men gider du ikke have pengepungen op af lommen? Så er et gratis gavekort til JoyBuggy vejen frem. Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores brugerpanel og besvare et par spørgeskemaer, så er det gratis gavekort til JoyBuggy lige straks dit. Hvordan fungerer det? Når du er en del af vores brugerpanel, får du løbende tilsendt spørgeskemaer, som du kan vælge at besvare, hvis du har tid i kalenderen.

Hver gang du udfylder et spørgeskema, vil du tjene penge til vores pointshop. Jo flere spørgeskemaer du besvarer, jo større bliver dit gavekort til JoyBuggy. Så nemt er det. Du bestemmer helt selv, hvornår du gør det, hvor mange du besvarer, og hvad du bruger dine points på. Kom i gang med at optjene point med det samme - det tager kun et minut at tilmelde dig vores brugerpanel. 

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du købe med et gavekort til JoyBuggy?

Kender du en gamer, der er lidt utålmodig? En der ikke gider vente flere dage på at få det nyeste spil tilsendt med posten? Så er et gavekort til JoyBuggy lige sagen. JoyBuggy er Danmarks største website med spil og software, og de leverer spil inden for bare 1-2 sekunder, så du slipper helt for ventetiden og fragtomkostningerne. Med et gavekort til JoyBuggy kan du vælge mellem et væld af titler fra EA Games, SEGA, Rockstar Games, Konami og mange flere. Faktisk har JoyBoggy aftaler med mere end 40 producenter, og listen bliver kun længere. 

Et gavekort til JoyBuggy er gaven, der bliver ved med at give. Her får du timevis af underholdning til dig selv, eller en du holder af. Gå på opdagelse i de mere end 4000 computerspil til Mac og PC, som JoyBuddy udbyder via deres website. JoyBuddy gør det også muligt at lægge forudbestillinger ind på nye udgivelser, så du er sikker på at være blandt de første, der får adgang til nye spil. 

Med et gavekort til JoyBoggy er du sikret timevis af underholdning helt uden at skulle have pengepungen op af lommen. 

Mere end et gavekort til JoyBuggy

Fandt du ikke det, du ønskede hos JoyBuggy? I vores pointshop går du aldrig forgæves - her kan du vælge imellem en bred vifte af produkter og gavekort til alverdens butikker, webshops og oplevelser. Vi lover dig, der er noget at finde for enhver smag og aldersgruppe.  

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding