Få et gratis gavekort til Xbox

Kunne du tænke dig et gratis gavekort til Xbox? Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her. Som medlem af M3 Panel får du løbende tilsendt spørgeskemaer, som du modtager point for at besvare.

Når du har optjent det nødvendige antal point, kan du veksle dem til et gavekort hos en af vores samarbejdspartnere, Sendentanke og GoGift. Her kan du vælge mellem massevis af restauranter, butikker og oplevelser, herunder computerspil og gavekort til Xbox.

Du tilmelder dig vores panel her på siden, og det tager ikke mere end et par minutter. Så kan du komme i gang med at optjene point til et gavekort til Xbox allerede i dag.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til Xbox bruges til?

Et gavekort til Xbox kan du naturligvis bruge til nye spil og spiludvidelser. Hvis du ikke har et bestemt spil på ønskelisten, kan du få inspiration til dit næste Xbox-spil i Microsoft Store. Du kan også købe eller leje de nyeste film eller tv-serier, som du kan se på din Xbox.

Du indløser nemt dit gavekort til Xbox ved at logge ind på din danske Microsoft-konto og tilføje koden. Herefter kan du shoppe løs i Microsoft Store enten online, på dit Microsoft-device eller direkte gennem din Xbox (dette kræver dog, at du har Xbox Live).

Det smarte er, at du kan købe spil til din Xbox direkte fra din stue, og dine spil bliver hentet ned med det samme. Når nye spil til Xbox lanceres, kan du springe køen over og købe de nye spil samme dag, som de udkommer i de fysiske butikker.

Få gratis gavekort til andet end Xbox

Har du en anden konsol end Xbox, eller spiller du direkte via PC eller Mac, er der andre muligheder for gavekort til computerspil. Du kan bl.a. bruge dine point til et gavekort til Steam eller Blizzard, der begge byder på et kæmpe spilunivers, der dækker alle genrer.

Hvis du vil shoppe andet end computerspil, er det også en mulighed. Vi samarbejder med nogle af de største butikker og webshops i Danmark, bl.a. Elgiganten, Jack & Jones og Coolshop.

Er du sulten, og ønsker du i stedet at sætte tænderne i lækker mad, kan du også bruge dit gavekort til en lang række restauranter og takeaway-steder. Vi samarbejder bl.a. med McDonald's og Just Eat, så du kan få lækker takeaway leveret lige til døren.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding