Gratis gavekort til Nintendo 

Skal du have et gratis gavekort til Nintendo? Så er det nu, du skal tilmelde dig vores brugerpanel. Når du er en del af vores panel, får du løbende tilsendt spørgeskemaer pr mail. For hvert spørgeskema du besvarer, får du en række points til vores pointshop. I shoppen kan du ombytte dine points til gavekort til en række forskellige webshops og oplevelser heriblandt Nintendo. Du bestemmer selv, hvor stort dit gavekort til Nintendo skal være, jo flere spørgeskemaer du udfylder, jo større gavekort kan du bytte dig til.

Når vi sender dig et spørgeskema, så har vi på forhånd angivet, hvor mange points du optjener ved at besvare det, og hvor lang tid du cirka skal bruge på det. Det er superfleksibelt at være en del af brugerpanelet - du bestemmer helt selv hvornår og hvor mange spørgeskemaer, du vil udfylde. Kom i gang med at optjene dit gratis gavekort til Nintendo i dag - det tager kun et minut at tilmelde dig panelet.   

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du købe for et gavekort til Nintendo?

Er du, eller har du en gamer derhjemme? Så er et gratis gavekort til Nintendo det helt rigtige valg. Det er nok de færreste, der ikke på et eller andet tidspunkt i deres liv har stiftet bekendtskab til den internationale spilmastodont, Nintendo, som blandt andet er skaberen bag ikoniske frontfigurer som Donkey Kong og Mario. I dag er det japanske brand førende på verdensplan inden for interaktiv underholdning og har globalt set solgt mere end 779 millioner spilkonsoller og fem milliarder spil.

Giv dig selv eller en du holder af en underholdende gave med et gavekort fra Nintendo helt uden at tage pengepungen op af lommen. Står du og leder efter et nyt spil til dig selv eller dit barn? På Nintendos hjemmeside finder du spil til alle aldersgrupper og interesser. Gå på opdagelse i Pokemons eventyrunivers eller giv dig i kast med fitness boksning; der er ikke det, du ikke kan få på webshoppen med et gavekort til Nintendo.

Mere end et gavekort til Nintendo 

Står du ikke lige og mangler noget fra Nintendo, så bare rolig - i vores pointshop kan du ombytte dine points til gavekort fra en bred vifte af webshops og butikker. Vi samarbejder blandt andet med en af Danmarks største leverandører af gavekort, hvor du kan få gavekort til både oplevelser, tøj og meget andet.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding