Få et gavekort til computerspil

Hvis du gamer og gerne vil have de nyeste spil, skins eller game coins, men ikke synes at du har pengene til det, så er du havnet det rigtige sted. Hos os kan du nemlig få gavekort til computerspil helt gratis. Med helt gratis, mener vi, at du ikke skal betale for det med dine penge. Derimod skal du blot besvare vores betalte online undersøgelser, hvilket du modtager point for, som kan veksles til gavekort til meget forskelligt bla. gavekort til computerspil. Tilmeld dig her på siden og begynd at optjene point til dit gavekort.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Gavekort til spil

Vi arbejder på at kunne tilbyde gavekort til alle computerspil, uanset om du sidder på en konsol, en Mac eller en PC. Hvis du leder efter et gavekort til Steam, hvilket vi ved at de fleste gør, så er du heldigvis havnet det helt rigtige sted. I skrivende stund, har du nemlig mulighed for at veksle dine point til en Steam-voucher, men du kan også kigge forbi vores panelshop for at se en opdateret liste med spil og platforme vi tilbyder gavekort til.

Gavekort til Steam

På Steam finder du nogle af verdens største og bedste spil, samt verdens måske største udvalg af seriøse spil. Steam er ejet af Valve, som bla. selv har udviklet Counter-Strike (CS:GO), Team Fortress, Portal og Half-Life, hvilket var deres første kendte spil.

Steam dækker ikke kun over deres egne spil, men tilbyder også spil fra andre spiludviklere. I dag findes der +30.000 spil på deres platform, hvilket dækker alt fra RTS til MMORPG, Battle Royale, Indie, FPS og alverdens andre spilgenre.

Gavekort til Steam kan desuden bruges til in-game purchases og til køb af spil.

Gavekort til andre platforme

Vi arbejder som nævnt løbende på at kunne tilbyde alt inden for gaming, uanset om det er gavekort til hardware eller software. Derudover arbejder vi på at dække konsollerne Xbox, Playstation og Nintendo, samt gavekort til de få andre relevante udbydere, som ikke tilbyder deres spil på Steam, hvilket primært er Blizzard.

Vi samarbejder desuden med diverse gavekortudbydere, som har et samarbejde med webshops, hvor du kan købe alt hardware, bla. kabinetter, laptops, CPU, grafikkort, gamingchairs, mus, keyboard og alt det andet, som du har brug for.

Hvis det kunne have din interesse, tilbyder vi desuden også gavekort til anden form for underholdning.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding