Få et gratis gavekort til Paradis Is

Er du på udkig efter et gratis gavekort til Paradis Is, som du kan bruge til en lækker gammeldags med flødeskum og flødebolle, eller måske en iskold frappé? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Som medlem af vores brugerpanel får du nemlig løbende tilsendt spørgeundersøgelser, som du modtager point for at besvare. Når du har optjent nok point, kan du ombytte dem til et gavekort hos en af vores samarbejdspartnere – f.eks. et gavekort til Paradis Is.

At være medlem af vores brugerpanel er en smart måde at tjene penge online. Du kan besvare spørgeundersøgelserne fra din computer eller smartphone, når du har lidt tid tilovers – uanset om du vil tjene penge hjemmefra, eller mens du er på farten. Du bestemmer helt selv, hvor ofte og hvor mange undersøgelser, du vil deltage i.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan jeg få for mit gavekort til Paradis Is?

Med et gavekort til Paradis Is kan du få lige det, som hjertet begærer af iskolde fristelser. Paradis Is har butikker i hele landet, så der er gode muligheder for at finde et sted, hvor du kan bruge dit gavekort til Paradis Is.

Paradis Is har altid en masse lækre varianter, og deres is er hjemmelavet og primært lavet på økologiske råvarer. Havtorn, skildpadde og Oreo er bare nogle af de mest populære varianter, og du kan altid finde et stort udvalg af smage inden for både sorbet og flødeis. Hvis du er veganer eller allergiker, kan du selvfølgelig få lækker plantebaseret is for dit gavekort til Paradis Is.

Hvis du hellere vil have slukket din tørst med noget iskoldt og læskende, kan du også bruge dit gavekort til Paradis Is på f.eks. en iskaffe, en milkshake eller en frappé.

Du kan bruge dit gavekort til andet end Paradis Is

At være medlem af vores brugerpanel er et glimrende alternativ til at tjene penge. Du betaler kun med din tid, og til gengæld får du lidt ekstra luft i økonomien.

Hvis is ikke lige er sagen, eller hvis ikke har en Paradis Is lige ved hånden, er der naturligvis andre muligheder end et gavekort til Paradis Is. Du kan du bl.a. veksle dine point til en lang række restauranter og takeaway-steder og forkæle dig selv med lækker mad.

Vil du hellere bruge dine point på en shoppingoplevelse, så har vi også gavekort til en masse forskellige webshops og butikker – bl.a. Matas, Zalando eller H&M. Uanset hvad du foretrækker, er vi sikre på, at der er noget for dig.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding