Få et gratis gavekort til Just-Eat

Er du sulten, og kunne du godt tænke dig et gratis gavekort til Just-Eat? Hos os kan du svare på spørgeskema og blive betalt i gavekort til fx Just-Eat. Når du tilmelder dig vores panel, vil vi løbende sende dig spørgeskemaundersøgelser, som du kan svare på og dermed optjene point, som kan veksles til gavekort. Det tager 1 minut at tilmelde dig, og så er du i gang med at få dit første af måske mange gavekort til Just-Eat.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til Just-Eat bruges til?

Et gavekort til Just-Eat kan benyttes på Just-Eats hjemmeside, på lige fod med at betale med kort eller MobilePay. Der findes et hav af takeaway-restauranter på Just-Eat, så der er helt sikkert noget, uanset hvad du får lyst til at spise; gourmetmad, pizza, burger, mexicansk mad, sushi, mad fra det indiske køkken, kinesiske retter og meget andet. Uanset hvad du har lyst til at spise, har du mulighed for det med et gavekort til Just-Eat.

Få gratis gavekort til andet end Just-Eat

Du har som nævnt mulighed for at købe et gavekort til Just-Eat for dine point, men du kan også vælge at benytte dine point på mange andre ting, fx andre gavekort til restauranter og takeaway. Vi har et samarbejde med GoGift og SendEnTanke, hvor du kan få gavekort til mange forretninger og webshops inden for bla. fysiske produkter, restauranter/takeaway, spil/underholdning, rejser, kultur og shopping.

Hvis du ikke har lyst til kun at købe gavekort til Just-Eat, har du altså mulighed for at få gavekort til meget andet. Vores panelister donerer også store beløb til Røde Kors og Læger uden Grænser, hvilket du også har mulighed for, som et alternativ til at købe gavekort - det er selvfølgeligt helt valgfrit.

Når du er medlem i vores panel og løbende besvarer betalte undersøgelser, kan du optjene mange point og dermed mange gavekort, som kan blive en alternativ indtægtskilde for dig. I modsætning til i dag, behøver du ikke betale for alle dine indkøb med tjente penge, da du kan betale med dine gavekort. Dermed giver dine gavekort til Just-Eat eller andre forretninger lidt luft i budgettet. Hvis du har tid til overs og lyst til at besvare spørgeskemaer, vil vores panel være en oplagt mulighed.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding