Få et gratis gavekort til café

Kunne du tænke dig et gratis gavekort til café? Måske har du lyst til at forkæle dig selv med et cafébesøg i selskab med en god ven, din kæreste eller måske din mor eller far? Hvis et gavekort til café er noget for dig, er du kommet til det rette sted.

Når du tilmelder dig M3 Panel, kan du få et gratis gavekort til fx café. Vi sender dig nemlig løbende spørgeskemaer, som du kan besvare lige når det passer dig. Det tager ikke mere end et par minutter pr. undersøgelse, og du bestemmer selv, om du vil udfylde dem via mobil, tablet eller computer.

Som betaling modtager du point for hver undersøgelse, du besvarer. Når du har samlet nok point, kan du veksle dem til et gavekort hos en af vores samarbejdspartnere, Sendentanke eller GoGift. Her kan du finde gavekort til hundredvis af butikker, oplevelser og spisesteder – bl.a. gavekort til café.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til café bruges til?

Dit gavekort til café kan du bruge på lige præcis den cafémad, du har lyst til. Måske trænger du til en god frokost på en café i forbindelse med shoppeturen? Måske er det en saftig caféburger eller en sprød sandwich, du har lyst til at sætte tænderne i? Eller måske har du i stedet lyst til en lækker cafébrunch med alt hvad maven begærer af friskbagt brød, pandekager og yoghurt med müsli? Du kan få lige den mad, du har lyst til.

Du bestemmer selv, hvilken café du vil nyde din lækre mad på. Dit gavekort til café kan du indløse hos et hav af hyggelige spisesteder i hele Danmark. På Sendentanke og GoGift kan du vælge mellem en lang række caféer landet over, så du kan helt sikkert finde en café tæt på dig.

Få gratis gavekort til andet end café

Du kan bruge dit gavekort til andet end café. Hvis du hellere vil nyde din mad i mere hjemlige omgivelser, kan du i stedet vælge en af de mange restauranter og takeaway-steder, som vi samarbejder med, og få maden bragt til din dør.

Vil du hellere have et gavekort, der kan bruges på andet end mad, så er det naturligvis også en mulighed. Du kan vælge mellem gavekort til hundredvis af butikker og webshops , hvor du kan få råd til den nyeste mode, eller hvad med et gavekort til en uforglemmelig oplevelse? Du kan bl.a. vælge mellem en række oplevelsesgavekort til forlystelsesparker, museer og zoologiske haver.

Uanset hvad du foretrækker, garanterer vi, at vi har gavekort for enhver smag.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding