Få et gratis gavekort til brunch

Er du sulten, og har du lyst til at nyde en lækker tallerken med den perfekte blanding af morgenmad og frokost? Så skal du læse med her. Du kan nemlig få et gratis gavekort til brunch .

Det eneste du skal gøre, er at blive medlem af vores online panel. Her vil vi sende dig online spørgeskemaer, som du nemt kan udfylde – lige når det passer dig. Undersøgelserne er en spændende måde at give sin mening om aktuelle emner til kende på, eller hvis du har lidt ekstra tid, som du alligevel skal fordrive.

Spørgeundersøgelserne er nemme at udfylde og tager som regel ikke mere end et par minutter. Som betaling vil du modtage point, som du kan veksle til produkter fra vores shop eller gavekort – fx et gavekort til brunch. Det eneste, du selv “betaler” med, er din tid.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad inkluderer mit gavekort til brunch?

Dit gavekort til brunch kan du vælge at benytte til en standard brunch eller en luksus brunch hos Sendentanke eller GoGift. Begge typer brunch gælder for to personer, og vi kan garantere, at I bliver mætte uanset hvilken, I vælger.

Du kan indløse dit gavekort til brunch i restauranter og caféer over landet. Vi samarbejder med hyggelige og stemningsfyldte spisesteder i de fleste større byer, så der skulle være god mulighed for at finde et sted at nyde en dejlig brunch nær dig.

Alternativt kan du vælge at indløse dine point til et gavekort til en bestemt cafékæde, fx Café Kik eller Café Vivaldi. Her kan du i stedet for den faste brunchtallerken vælge mellem andre lækre a la carte-retter fra menuen, hvis der er andet, der frister mere.

Kan jeg få gavekort til andet end brunch?

Du kan sagtens veksle dine point til andet end brunch. Hvis du gerne vil ud at spise, men hellere vil nyde en god middag eller en frokost, har du også mulighed for at indløse dine point til et gavekort til en lang række restauranter og takeaway-steder.

Hvis du vil forsøde tilværelsen med shopping i stedet for spiseoplevelser, kan du også vælge, at dine point skal indløses til et gavekort, som du kan bruge i en af vores mange butikker og webshops. Vi samarbejder både med flere shoppingcentre og nogle af de største butikskæder i Danmark, så der skulle være store chancer for at finde noget, du kan lide.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding