Gratis rejsegavekort

Læs hvordan du får et gratis gavekort til rejser her. Det eneste det kræver, er at du en gang imellem har tid til at arbejde hjemmefra med vores online undersøgelser. Når du besvarer en undersøgelse, modtager du point, som derefter kan veksles til blandet andet rejsegavekort. Hvis pengene på kontoen ikke rækker til den rejse du ønsker dig, så kan du have stort gavn af at tilmelde dig vores panel, så du ikke behøver hive lige så mange penge op af lommen, når du bestiller din rejse.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Gavekort til rejser og ophold

Vi samarbejder med diverse gavekortudbydere, som løbende opgraderer deres udvalg af gavekort, for at følge med de nyeste tendenser inden for oplevelser. Nedenfor kan du se nogle af steder, typer af ture og rejser, som du kan komme på med disse gavekort.

Gavekort til weekendophold

Et weekendophold, vil som regel være i Danmark, men kan også finde sted i et af de nærliggende lande, hvor rejsetiden ikke er for lang, og flyveturen ikke er for dyr. Derfor kan du med fordel bruge et gavekort til weekendophold i nogle af Europas største byer, som også er knudepunkt for flytrafikken. Dette indbefatter blandt andet Paris, London, Helsinki, Madrid, Berlin og Frankfurt.

Kroophold

Kroophold er en typisk dansk ting. Et gavekort til et kroophold, giver dig mulighed for at opleve Danmark, typisk i den traditionelle forstand med smørrebrød og snaps. Kroophold finder du almindeligvis på gamle hyggelige velbevarede gårde eller slotte. Et kroophold et en oplagt mulighed, hvis du ønsker at opleve den danske natur eller de danske seværdigheder, som ikke tager mere end én eller to dage at se/opleve.

Lalandia

Lalandia er badelandet over dem alle i Danmark. Et rejsegavekort til Lalandia er et typisk valg for familier med småbørn, da børnene har mulighed for at plaske rundt i vandet, benytte vandrutchebanerne, stå under vandfaldet eller hoppe på hovedet fra vipperne, mens forældrene ligger og slapper af på stolene med en drink i hånden. Om aftenen kan børnene puttes tidligt, da de er trætte efter dagens bedrifter, så der er ekstra god tid til forældrene til at nyde aftensmaden og solnedgangen.

Oslobåden

Hvis du gerne vil på en kort rejse til Oslo, så er et cruise med Olsobåden noget for dig. Gavekortet til Oslobåden tager dig fra København til Oslo over natten, hvorefter du har mulighed for at se Oslo for en dag. Når dagen er omme, vender Olsobåden hjem igen. Vælger du et gavekort til Oslobåden, får du din egen kahyt, samt adgang til dækket, restauranten og tax-free shoppen.

Overnatning

Hvis du kun har tid til en rejse med en enkelt overnatning, så findes der også gavekort til dette. Et gavekort til en overnatning er typisk billigere end et weekendophold, men da der stadigvæk skal gøres et værelse klart og gøres rent til dig (eller jer), uanset om det er en eller flere overnatninger, vil en enkelt overnatning have en høj pris omregnet målt i pris pr. dag. På samme vis som weekendopholdet, finder du også enkeltovernatninger i udlandet. Vi anbefaler dog at gavekort til overnatninger benyttes inden for landets grænser, da det ellers kan blive en lang og dyr tur for en enkelt nat.

Gourmetophold

Er du til lækker mad, øl og vin, så er gavekortet til gourmetophold lige noget for dig. Her kommer du på en kulinarisk oplevelse over flere dage, og du vælger selv, hvilket køkken du ønsker at opleve. Er du til vin, vil du nok ende op i det franske eller italienske køkken. Er du derimod mere til øl er vi ovre i det engelske, tyske eller belgiske køkken. Gourmetopholdet er til dig der ønsker en super sprød oplevelse og veltilberedt oplevelse.

Hoteller

Hvis du gerne vil på en længere rejse, har vi to muligheder. Énten kan du satse dine point i vores halvårlige lotteri, hvor du kan vinde en rejse af høj værdi. Hvis du vil til Asien eller USA, så er dét muligheden for dig. Hvis du er mere til de sikre investeringer, kan du købe rejsegavekort, som kan bruges på blandt andet hoteller rundt omkring i verdenen, så du kan ligge ved poolen om dagen og nyde minibaren på værelset om aftenen.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding