Gratis gavekort til ølsmagning 

Med et gavekort til ølsmagning kan du komme ud og nyde øl med alle dine sanser uden, at det koster dig en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores brugerpanel og besvare nogle spørgeskemaer, så får du et gavekort til ølsmagning kvit og frit. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke; vores brugerpanel fungerer på den måde, at vi løbende tilsender dig spørgeskemaer, som du kan vælge at besvare, hvis det passer ind i din kalender.

For hver besvarelse tjener du penge i form af en række points til vores pointshop, som du frit kan ombytte til et gavekort til ølsmagning eller et gavekort fra en af vores mange andre samarbejdspartnere. Jo flere spørgeskemaer du udfylder - jo større bliver gavekortet. Det er nemt og fleksibelt at besvare betalte undersøgelser, da du vælger helt selv, hvor mange gange og hvornår du deltager - det kræver ikke andet end din tid. Brug et minut på at tilmelde dig vores panel, så er du et skridt nærmere dit gratis gavekort til ølsmagning.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du få med et gavekort til ølsmagning?

Har du lyst til at bruge en hyggelig stund med en du holder af, mens I smager på en bred vifte af øl, der får mundvandet til at løbe? Så er et gavekort til ølsmagning et godt valg. Med et gavekort til ølsmagning får I lov til at slukke tørsten i en række internationale og lokale øl, mens I lærer meget mere om den gærende drik. Og så endda uden at bruge en krone.

Er du allerede velbevandret i ølverden? Så er denne oplevelse også for dig - med et gavekort til ølsmagning får du mulighed for at smage på forskellige specialøl, som ikke er til at finde i de normale dagligvarebutikker. Samtidig får du indblik i ølbrygningens verden - lige fra de ubehandlede råvarer til den færdig gæret drik. Alt du skal gøre er at beslutte dig for, hvem du gerne vil have med, når du skal bruge dit gratis gavekort til ølsmagning. Være klar til at udnytte alle dine sanser med et gavekort til ølsmagning.

Mere end et gavekort til ølsmagning  

Er et gavekort til ølsmagning ikke lige sagen? I vores pointshop kan du vælge gavekort til et hav af forskellige butikker og webshops samt oplevelser. Vi lover dig, der er noget at finde for enhver smag. 

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding