Gratis gavekort til oplevelser

Hvis du kan sætte lidt tid af til at besvare spørgeskemaer i ny og næ, så kan vi til gengæld tilbyde dig gavekort til valgfri oplevelser både i og uden for Danmark. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig vores panel her på siden, hvorefter vi fremsender dig online undersøgelser på mail. Når du besvarer en undersøgelse, vil du modtage point, som kan veksles til gavekort til oplevelser og meget andet.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Vores oplevelsesgavekort

Du finder også mange andre oplevelser, så uanset om du er til en tur i luftballon, chokoladesmagning, en tur på Sjællandsringen eller noget helt fjerde, så er der noget for dig. Hvis du er på udkig efter oplevelser til ham, til hende, til børnene, til par eller dine forældre, så er der noget for alle. Et gavekort eller mere specifikt et oplevelsesgavekort er en perfekt gave, hvis du ikke helt kender modtagerens præferencer. Dermed kan de selv vælge den oplevelse, som virker mest relevant og spændende for netop dem.

Vi skal være ærlige at sige, at du kommer til at bruge mange timer, hvis du vil optjene point nok til at betale for en hel rejse til Thailand eller lignende, men du vil helt sikkert kunne supplere din opsparing med et gavekort til rejsen, uanset om det er backpacking, charter, kør-selv ferie eller Interrail som du påtænker dig. Vi har desuden et lotteri, hvor du fra tid til anden, kan deltage i lodtrækningen om større gavekort til rejser, hvilket giver dig en mulighed for at betale hele din rejse med et gavekort kvit og frit.

Hvis du vil vide præcis hvilke oplevelser, som du har mulighed for at få gavekort til, skal du kigge forbi vores panel shop. Her finder du både har fysiske gaver, gavekort til bestemte butikker og gavekort til de gavekortudbydere, som vi samarbejder med. Gavekortudbyderne har ligeledes en hjemmeside, hvor du kan se alle de steder, oplevelser og restauranter, som de tilbyder gavekort til.

Vi håber at du er interesseret i at være med i vores panel, så vi til gengæld kan give dig en på opleveren, som tak for indsatsen.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding