Gratis gavekort til Silvan

Vi giver et gratis gavekort til Silvan til dig, hvis du vil besvare nogle få undersøgelser på email for os. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig vores panel her på siden. Herefter modtager du spørgeskemaer på email, som du optjener point for at besvare. Disse point kan du efterfølgende bytte til et gavekort til Silvan. Jo flere undersøgelse du besvarer, jo større bliver gavekortet. Du vælger helt selv hvilke undersøgelser du ønsker at deltage i, og hvornår du vil deltage. Når du modtager en ny undersøgelse, oplyser vi desuden hvor længe undersøgelsen varer, og hvor mange point du tjener på undersøgelsen. Det tager kun et minut at tilmelde dig, og så er du i gang med at få fat i et (eller flere) gratis gavekort til Silvan.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man købe for et gavekort til Silvan?

Gavekortet til Silvan giver dig mulighed for at handle i Silvans webshop, samt Silvans byggemarkeder, som er fordelt over hele landet. Hvis du elsker gør-det-selv projekter, så er dette Silvan-gavekortet det helt rigtige for dig.

I Silvan finder du alt hvad du har brug for, hvis du skal bygge, arbejde i haven, opgradere dit badeværelse, fikse elinstallationer, reparere køkkenet eller bare opgradere din bolig på anden vis. Her finder du både krydsfinerplader, maling, værktøj, toiletter, måtter, møbler, alarmer, beslag og alt det andet, som du har brug for.

Silvan har super kompetente ekspedienter, som altid står til rådighed og kan hjælpe dig med dine byg-selv projekter, så du ikke går helt galt i byen med dit indkøb af materialer.

Er du en gør-det-selv mand eller kvinde, så er gavekortet til Silvan oplagt. Hvis du selv kan klare projekterne, så er det let tjente penge, frem for at skulle købe sig en håndværker. Hvis du ønsker at give gavekortet væk som gave, så er dette også en mulighed, da gavekort til Silvan ikke er bundet op på dig eller din konto.

Vi har mere end gavekort til Silvan

Hvis du på et tidspunkt tænker at du ikke har brug for flere gavekort til Silvan, så har vi heldigvis mange forskellige gavekort til butikker og webshops i hele landet. Hvis du hellere vil have et gavekort til oplevelser eller et gavekort til et shopping center i hele landet. Hvis du hellere vil have et

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding