Få et gratis gavekort til ØnskeBørn

Kunne du tænke dig et gratis gavekort til ØnskeBørn? Måske mangler du en barselsgave til en veninde, eller måske trænger dit eget barn til lidt lækkert nyt tøj eller legetøj? Læs med her, hvis et gavekort til ØnskeBørn kunne være noget for dig.

Som medlem af M3 Panel får du nemlig løbende tilsendt spørgeskemaer, som du får point for at besvare. Når du har optjent nok point, kan du veksle dem til et gavekort hos en af vores samarbejdspartnere Sendentanke eller GoGift. Her kan du vælge mellem en lang række oplevelser, spisesteder og butikker – fx et gavekort til ØnskeBørn.

Det tager mindre end fem minutter at oprette sig som medlem af vores panel, og undersøgelserne får du tilsendt via e-mail. Det betyder, at du kan udfylde dem når som helst og hvor som helst, så længe du har din smartphone, tablet eller computer ved hånden. Og hvem vil ikke gerne bruge et par minutter af sin tid i bytte for et gavekort til shopping hos fx ØnskeBørn?

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan jeg få for mit gavekort til ØnskeBørn?

Et gavekort til ØnskeBørn kan bruges i alle deres fysiske butikker over hele landet, og du kan både glæde barn og forældre med en masse lækre varer hos ØnskeBørn.

Hvis du står og mangler en barselsgave, kan du hos ØnskeBørn få alt til den lille ny, hvad enten du er på udkig efter sutteflasker, babylegetøj, eller måske en nuttet bamse eller et sødt lille sæt tøj. Du kan også glæde den nybagte mor med fx ammevenlige toppe og bh’er eller lækre plejeprodukter - ØnskeBørn har alt til både mor og barn.

Et gavekort til ØnskeBørn kan være et godt supplement til et lidt dyrere køb, hvis du alligevel snart skal købe en barnevogn, en autostol eller måske et møbel som fx et puslebord eller en babyseng. Hos ØnskeBørn kan du få alt, hvad babyværelset trænger til.

Du kan få andet end gavekort til ØnskeBørn

Hvis du hellere vil shoppe til dig selv eller måske til din bolig, kan sagtens du bruge dit gavekort til andre butikker end lige netop ØnskeBørn.

Faktisk kan du shoppe i en lang række butikker og webshops. Nogle af de mest populære er IKEA, Matas og H&M, og uanset om du mangler noget til hjemmet, til garderoben eller bare til dig selv, er der helt sikkert noget for enhver smag.

At optjene point til gavekort som medlem af M3 Panel er en måde at få ekstra luksus i hverdagen – og det eneste du betaler med, er din tid.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding