Gratis gavekort til Jack & Jones

Vil du gerne have noget nyt lækkert tøj fra Jack & Jones? Så er du havnet det rigtige sted. Her kan du nemlig få et eller flere gratis gavekort til Jack & Jones, som tak for at du besvarer spørgeskemaer. Vores koncept er meget simpelt; Når du tilmelder dig her på siden, begynder du at modtage spørgeskemaer på mail, som du får point for at besvare. Disse point kan du så indløse til et stort udvalg af gavekort - bla. gavekort til Jack & Jones.

Du bestemmer helt selv, hvor meget tid du vil bruge, hvornår på dagen du vil besvare spørgsmålene, og hvilke undersøgelser du vil deltage i. Tilmelding tager kun 1 minut, og så er du i gang med at få dit gavekort til Jack & Jones.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man købe for et gavekort til Jack & Jones?

Først og fremmest kan vi nævne at du både kan bruge gavekortet til Jack & Jones i deres fysiske forretninger og i deres webshop. Dykker vi lidt ned i varekataloget, finder vi blandt andet jeans, jakker, bukser, sweatshirts, t-shirts, skjorter, shorts, undertøj - kort sagt hele garderoben til mænd. Jack & Jones har desuden også et udvalg af sko og blandet accessories inkl. Tørklæder, huer, handsker, bælter, kasketter, tasker og meget mere.

Jack & Jones har desuden et stort udvalg af størrelser, så uanset om du er XS, XXL eller Plus size, så finder du noget, som passe til dig med gavekortet til Jack & Jones. Kort sagt kan du shoppe alt det tøj, som du som mand har brug for, med Jack & Jones gavekortet.

Et af de helt store brands hos Jack & Jones er Denim. Ser man på Jack & Jones hjemmeside, er det også tydeligt at se, da Denim har sin helt egen kategori mellem tøj og sko, på trods af at brandet ikke er sin egen kategori. Inden for Denim finder du et stort udvalg af bukser i både skinny, slim fit, regular, comfort, loose og tapered. Disse kategorier finder du også i varierende grad inden for Denims jakker, skjorter og shorts.

Get more than one gift card for Jack & Jones

Vi har meget mere end gavekort til Jack & Jones. Gavekortet til Jack & Jones er et af flere hundrede forskellige gavekort til butikker og webshops, som vi kan tilbyde i samarbejde med nogle af landets førende gavekortudbydere. Hvis du hellere vil shoppe dit tøj i en anden butik, så vælger du blot et andet gavekort.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding