Gratis gavekort til Intersport

Hvis du har brug for nyt sportstøj, så kan du få det gratis med vores gratis gavekort til Intersport. Vi tilbyder nemlig gratis gavekort til Intersport, hvis du tilgengæld vil besvare nogle online spørgeskemaer for os. Måden det fungerer på, er at du først tilmelder dig vores panel her på siden. Herefter sender vi spørgeskemaer til din mail, som du optjener point for at besvare. De point du har optjent, kan du bagefter veksle til gavekort til Intersport eller en af de flere hundrede andre butikker og webshops, som vi tilbyder gavekort til. Tilmeld dig nu, så er du i gang på få minutter med at optjene point til gavekort.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man få for sit gavekort til Intersport?

Gavekortet til Intersport giver dig mulighed for at shoppe træningsudstyr og træningstøj i en af Intersports fysiske butikker samt på Intersports hjemmeside. Her finder du et stort udvalg af både herre-, dame- og børnetøj til et hav af forskellige sportsgrene. Uanset om du er til løb, yoga, håndbold, svømning, cykling eller en anden form for sport, motion eller træning, så kan du helt sikkert finde noget fornuftigt at bruge et gavekort til Intersport på.

Hvis man ser på Intersports hjemmeside, kan man få en ide om hvilke kategorier af produkter, som Intersport har mest fokus på. Her finder vi blandt andet udvalgte kategorier såsom løbesko, tights, træningsudstyr, fodboldstøvler, træningstøj, samt badetøj og shorts til børn.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige at købe for dig, tilbyder Intersport også rådgivning inden for både løb, fodbold, ketsjersport, fitness, håndbold, skisport og anden form for outdoor træning.

Men vi har mere end gavekort til Intersport

Er du glad for sport, så er gavekortet til Intersport selvfølgelig oplagt. Hvis du godt kunne tænke dig at spare penge i hverdagen, så har vi så mange forskellige gavekort til butikker og danske webshops, at de sagtens kan erstatte mange af de penge, som du ellers løbende vil hive op af lommen i løbet af ugen. gavekort kan med andre ord blive en måde for dig, at få lidt flere penge på kontoen.

Hvis du har lyst til at tjene penge på spørgeskemaer, så er vores panel en oplagt mulighed for dig, som fra tid til anden har lyst til at sætte lidt tid af, hvor du slapper af foran skærmen med et spørgeskema.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding